ⓘ Silvio Schröter on saksalainen jalkapalloilija. Hän edusti viimeksi 3. Ligassa pelannutta FC Carl Zeiss Jenaa kaudella 2008–2009. Schröter on pelipaikaltaan kes ..

                                     

ⓘ Silvio Schröter

Silvio Schröter on saksalainen jalkapalloilija. Hän edusti viimeksi 3. Ligassa pelannutta FC Carl Zeiss Jenaa kaudella 2008–2009. Schröter on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja.

Schröter pelasi juniorivuosinaan TSV 1862 Radeburgissa ja Dynamo Dresdenissä, jonka edustusjoukkueeseen hän nousi 1997. Schröter pelasi seurassa Regionalligaa vuoteen 2001 asti, jolloin hän siirtyi juuri Bundesliigaan nousseeseen Energie Cottbusiin. Hän edusti Cottbusia kaksi seuraava kautta. Cottbus putosi sarjasta 2003 ja Schröter siirtyi Bundesliigan Hannover 96:een. Schöter pelasi Hannoverissa tammikuuhun 2008 asti, jolloin hän siirtyi MSV Duisburgiin. Hän vietti Duisburgissa 12 kuukautta pelaten vain kolme liigaottelua, minkä jälkeen hän lähti seurasta kolmannen sarjatason Carl Zeiss Jenaan.

                                     
  • italialainen kirjailija Silvio Piola, italialainen jalkapalloilija Silvio Rodríguez, kuubalainen muusikko ja laulaja - lauluntekijä Silvio Schröter saksalainen jalkapalloilija