ⓘ Patrick Schweiger on itävaltalainen alppihiihtäjä. Hän edustaa seuratasolla SK Mühlbachia. Schweiger kilpailee pääosin syöksylaskussa ja super-G:ssä. Schweiger ..

                                     

ⓘ Patrick Schweiger

Patrick Schweiger on itävaltalainen alppihiihtäjä. Hän edustaa seuratasolla SK Mühlbachia. Schweiger kilpailee pääosin syöksylaskussa ja super-G:ssä.

Schweiger debytoi alppihiihdon maailmancupissa Lake Louisen super-G:ssä marraskuussa 2014 saavuttaen heti ensimmäiset maailmancupin pisteensä sijoituttuaan sijalle 16. Toistamiseen hän saavutti saman sijoituksen samassa paikassa vuotta myöhemmin. Kymmenen parhaan joukkoon hän sijoittui ensimmäisen kerran oltuaan kahdeksas Val Gardenan super-G:ssä joulukuussa 2015. Parhaimmillaan hän on ollut seitsemäs Hinterstoderin super-G:ssä helmikuussa 2016. Eurooppa-cupista Schweiger on saavuttanut kolme voittoa ja kymmenen palkintosijaa.

                                     
  • polkupyöräpalloilija Patrick Schweiger itävaltalainen alppihiihtäjä Patrick Sensburg, saksalainen CDU: n poliitikko Patrick Sercu, belgialainen maantiepyöräilijä
  • Mélanie Laurent, Denis Menochet, Mike Myers, Brad Pitt, Eli Roth, Til Schweiger Rod Taylor, Christoph Waltz, Martin Wuttke An Education Dominic Cooper