ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 51

Noljasjärvi

Noljasjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhanperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Noljasjärvi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Norrilampi

Norrilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Karpanperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Norrilampi on osa Pääjärven valuma-aluetta.

Ohistonlampi

Ohistonlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Ohistonlampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Ojajärvi (Ikaalinen)

Ojajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Ojajärvi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Paalejärvi

Paalejärvi eli Paalajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistön Kauvatsanjoen valuma-alueen Vesijärven valuma-alueeseen.

Pahnuslampi

Lammen pinta-ala on 2.5 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 700 metriä.

Petäjäjärvi (Ikaalinen, Juhtimäki)

Petäjäjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Petäjäjärvi on osa Liesijoen aluetta.

Petäjäjärvi (Ylöjärvi, Poikelus)

Järven pinta-ala on 40 hehtaaria ja se on 1.7 kilometriä pitkä ja 1.2 kilometriä leveä. Järvellä on kartan mukaan kolme saarta. Sen rantaviivan pituus on 6.5 kilometriä.

Pihnarinlampi

Pihnarinlampi eli Pinnarinlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Pihnarinlampi on osa Pihnarinlammen valuma-aluetta.

Piirroslampi

Piirroslampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Piirroslampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Pikku Haukijärvi (Ikaalinen)

Pikku Haukijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Karpanperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Pikku Haukijärvi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Pikkulampi (Ikaalinen, Ylijoenperä)

Pikkulampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Kivijärvenkulmalla sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Pikkulampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Pimeälampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 1.8 hehtaaria ja se on 450 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 900 metriä.

Pirttijärvi (Ikaalinen)

Pirttijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Ylijoenperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Pirttijärvi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Pitkäjärvi (Ikaalinen, Helteenkylä)

Pitkäjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Helteenkylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Pitkäjärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Pitkäjärvi (Ikaalinen, Juhtimäki, läntinen)

Järven pinta-ala on 33 hehtaaria ja se on 1.6 kilometriä pitkä ja 600 metriä leveä. Järvellä on kartan mukaan kaksi saarta. Sen rantaviivan pituus on 6.2 kilometriä.

Pitkäjärvi (Ikaalinen, Tevaniemi)

Pitkäjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Tevaniemen kylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Pitkäjärvi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Pitkäjärvi (Juhtimäki, itäinen)

Järven pinta-ala on 6.8 hehtaaria ja se on 1.0 kilometriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 2.2 kilometriä.

Pitkälampi (Ikaalinen)

Pitkälampi on Pirkanmaalla pohjoisessa Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Pitkälampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Puurolampi (Ikaalinen)

Puurolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Ylijoenperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Puurolampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Pääjärvi (Ikaalinen)

Pääjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Pääjärvi on osa Pääjärven valuma-aluetta.

Päälampi (Ikaalinen)

Päälampi eli Päälammi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Päälampi on osa Pääjärven valuma-aluetta.

Raittilanlampi

Raittilanlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Raittilanlampi on osa Sipsiönjärven–Vahojärven aluetta.

Ruojärvi (Parkano)

Ruojärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa ja Parkanossa Vahojärven kylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Ruojärvi on osa Poltinjoen–Leppäsjärven aluetta.

Röyhiönjärvi

Röyhiönjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sorvanperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Röyhiönjärvi on osa Röyhiönjärven–Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Sahrikas

Sahrikas on Pirkanmaalla Ikaalisissa Iso-Röyhiössä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Sahrikas on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Salavanjärvi

Salavanjärvi eli Jalavajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Jämijärven valuma-alueeseen. Salavanjärvi on osa Jyllinjoen aluetta.

Sarkkilanjärvi (Ikaalinen)

Sarkkilanjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sarkkilanjärven kaupunginosassa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Sarkkilanjärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Saukkolampi (Ikaalinen, Saukonperä)

Saukkolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Saukonperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Saukkolampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Saukkolampi (Ikaalinen, Sorvanperä)

Saukkolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sorvanperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Saukkolampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Sepänlampi (Ikaalinen)

Sepänlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sipsiössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Sepänlampi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Siestijärvi

Siestijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Siestijärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Sipsiöjärvi

Sipsiöjärvi eli Sipsiönjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Sipsiöjärvi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Sisätönjärvi

Sisätönjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätössä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Sisätönjärvi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Suolampi (Ikaalinen)

Suolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Suolampi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Suuriniemenlammi

Suuriniemenlammi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Suuriniemenlammi on osa Mylly-Kartun joen valuma-aluetta.

Suvilampi (Ikaalinen)

Suvilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Riitialassa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Suvilampi on osa Vääräjoen aluetta.

Särkijärvi (Ikaalinen, Juhtimäki)

Särkijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Juhtimäellä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Särkijärvi on osa Liesijoen aluetta.

Särkijärvi (Ikaalinen, Luhalahti)

Särkijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella ja osittain Ylöjärvellä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Särkijärvi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Särkilampi (Ikaalinen)

Särkilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Särkilampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Sävilampi (etelä)

Sävilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Peräkunnassa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistön Kauvatsanjoen valuma-alueen Sävijoen alueeseen.

Sävilampi (pohjoinen)

Ovaalin muotoisen lammen pinta-ala on 3.6 hehtaaria ja sen halkaisija on 120 metriä. Sillä on vain kaksi tulo-ojaa. Lammen luusua sijaitsee sen etelärannalla, josta alkaa laskuoja eteläiseen Sävilampeen. Lammen rantaviiva on 0.54 kilometriä pitkä ...

Taivallahti (Ikaalinen)

Taivallahti on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Taivallahti on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Takajärvi (Ikaalinen)

Järven pinta-ala on 43 hehtaaria ja se on 1.7 kilometriä pitkä ja 550 metriä leveä. Järvellä on kartan mukaan 6 saarta. Sen rantaviivan pituus on 6.5 kilometriä.

Takalampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 4.3 hehtaaria ja se on 550 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Lammella on kartan mukaan yksi saari. Sen rantaviivan pituus on 1.4 kilometriä.

Teerilampi (Ikaalinen)

Teerilampi on Pirkan­maalla Ikaalisten pohjois­osassa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Teerilampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Tervajärvi (Ikaalinen)

Tervajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Jauhokuononmaalla sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistön Kauvatsanjoen valuma-alueen Sävijoen alueeseen.

Tervalampi (Ikaalinen)

Tervalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Saukonperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Tervalampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Teurulampi

Teurulampi eli Niskalanlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Riitialassa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Teurulampi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Tiellistenjärvi

Tiellistenjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Vähä-Röyhiössä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Tiellistenjärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.