ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 50

Iso Kokevesi

Iso Kokevesi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Iso Kokevesi on osa Kokemusjoen valuma-aluetta.

Iso Riutaslampi

Iso Riutaslampi on Pirkanmaalla pohjoisessa Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Iso Riutaslampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Iso Särkijärvi (Ikaalinen)

Iso Särkijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Riitialan Särkiperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Iso Särkijärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Iso-Saares

Järven pinta-ala on 32 hehtaaria ja se on 1.6 kilometriä pitkä ja 600 metriä leveä. Järvellä on kartan mukaan kaksi saarta. Sen rantaviivan pituus on 5.3 kilometriä.

Jokijärvi (Ikaalinen)

Järven pinta-ala on 4.7 hehtaaria ja se on 350 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.1 kilometriä.

Joutsenlampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 3.2 hehtaaria ja se on 350 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 800 metriä.

Juurijärvi (Ikaalinen)

Juurijärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Eränperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Juurijärvi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Kaakkolampi (Ikaalinen)

Kaakkolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Juhtimäellä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kaakkolampi on osa Liesijoen aluetta.

Kaakkurilampi (Ikaalinen, Housulampi)

Kaakkurilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sen pohjoisrajalla sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Kaakkurilampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Kaitajärvi (Ikaalinen, Karpanperä)

Kaitajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Karpanperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kaitajärvi on osa Pääjärven valuma-aluetta.

Kaitalampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 1.1 hehtaaria ja se on 400 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 950 metriä.

Kakkurilampi (Ikaalinen, Sisättö)

Kakkurilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kakkurilampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Kaksoislammit (Ikaalinen, Juhtimäki)

Lammen pinta-ala on 1.2 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 600 metriä.

Kaksoislammit (Ikaalinen)

Kaksoislammit eli Kaksoislammet ovat Pirkanmaalla Ikaalisissa Karpanperällä sijaitsevat lammet, jotka kuuluvat Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kaksoislammit ovat osa Pääjärven valuma-aluetta.

Kaleton (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 4.7 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 850 metriä.

Kamppilampi (Ikaalinen)

Kamppilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Juhtimäessä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kamppilampi on osa Liesijoen aluetta.

Karhulampi (Ikaalinen)

Karhulampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Karhulampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Kaukajärvi (Ikaalinen)

Kaukajärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätössä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kaukajärvi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Keskinenlampi (Ikaalinen)

Keskinenlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Keskinenlampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Kirkaslampi (Ikaalinen)

Kirkaslampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kirkaslampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta ja se kuuluu Seitsemisen kans ...

Kolmikaksoislammit

Kolmikaksoislammit eli Kolmikaksoislammet on Pirkanmaalla Ikaalisten Sisätössä sijaitsevat neljä lampea, joista ilmeisesti kolme ovat niin merkittäviä, että kuuluvat nimeen. Ne kuuluvat Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sips ...

Konttilampi (Ikaalinen)

Konttilampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Eränperän kylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Konttilampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Kortetlampi

Kortetlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahden Sipsiössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Kortetlampi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Kotkatjärvi (Ikaalinen)

Kotkatjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Kotkatjärvi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Koverolampi

Koverolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Koverolampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta. Kovero kuuluu Seitsemisen ka ...

Kukkarolampi (Ikaalinen)

Kukkarolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdessa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Kukkarolampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Kylänlampi (Ikaalinen)

Kylänlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Vähä-Röyhiössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Kylänlampi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Kyynärlampi

Kyynärlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiöjärven valuma-alueeseen. Kyynärlampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Lamminjärvi (Ikaalinen)

Lamminjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Kovelahden ja Lähdekylän välissä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Lamminjärvi on osa Kokemusjoen valuma-aluetta.

Latovesi

Latovesi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätön Ylijoenperällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Latovesi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Lauttalammit (Jämijärvi)

Lauttalammit on Pirkanmaalla Ikaalisten ja Satakunnassa Jämijärven väisellä rajalla sijaitsevat suolammet, jotka kuuluvat Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Lauttalammit ovat osa Mylly-Kartun joen valum ...

Lauttalampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 1.7 hehtaaria ja se on 200 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 600 metriä.

Lehmälampi (Ikaalinen)

Lammen pinta-ala on 1.9 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 650 metriä.

Lepolampi (Ikaalinen)

Lepolampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Lepolampi on osa Pääjärven valuma-aluetta.

Leppälammi (Ikaalinen)

Leppälammi eli Leppälampi on Pirkanmaalla Ikaalisten ja Sastamalan rajalla sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistön Kauvatsanjoen valuma-alueen Sävijoen alueeseen.

Leppäsjärvi

Leppäsjärvi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Leppäsjärven kylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Leppäsjärvi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Leppäslampi (Ikaalinen)

Leppäslampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Varessalmessa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Leppäslampi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Liinalampi (Ikaalinen)

Liinalammi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Iso-Röyhiössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Liinalammi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Luhdikas

Luhdikas on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Luhdikas on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Läiskiöslampi

Läiskiöslampi on Pirkanmaalla pohjoisessa Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Läiskiöslampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Läkeenlahti

Läkeenlahti on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Läkeenlahti on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Majalampi (Ikaalinen, Juhtimäki)

Majalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Jutinmäellä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Majalampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Majalampi (Ikaalinen, Tevaniemi)

Majalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Tevaniemessä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Majalampi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Markkolanlampi (Ikaalinen)

Markkolanlampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Markkolanlampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.

Matolammi (Ikaalinen)

Matolammi on Pirkanmaalla Ikaalisissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Matolammi on osa Kyrösjärven lähialuetta.

Mertalampi (Ikaalinen)

Mertalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sorvanperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Mertalampi on osa Röyhiönjärven-Iso Karppajärven valuma-aluetta.

Mustalampi (Ikaalinen)

Mustalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Sisätössä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Mustalampi on osa Juurijärven-Hulppojärven valuma-aluetta.

Mutalampi (Ikaalinen)

Mutalampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Leppäsjärvellä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Mutalampi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Muuraslampi

Muuraslampi on Pirkanmaalla Parkanossa ja Ikaalisissa Varessalmen kylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Muuraslampi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.

Myllylampi (Ikaalinen)

Myllylampi on Pirkanmaalla Ikaalisissa Luhalahdella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Sipsiönjärven valuma-alueeseen. Myllylampi on osa Sipsiönjärven-Vahojärven aluetta.