ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 138

Pieni Päiväjärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 2.7 hehtaaria ja se on 200 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 700 metriä.

Pieni-Virolainen

Pieni-Virolainen on Pirkanmaalla Tampereen Vuoreksessa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Moisionjoen valuma-alueeseen. Pieni-Virolainen on osa Höytämönjärven valuma-aluetta.

Pikku Ripojärvi

Järven pinta-ala on 5.6 hehtaaria ja se on 500 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.1 kilometriä.

Pikku-Tohloppi

Pikku-Tohloppi on Pirkanmaalla Tampereella Epilänharjun kaupunginosassa Lamminpään, Tohlopin ja Tohloppi-järven välissä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Pikku-Tohloppi on os ...

Pikku-Viljamoinen

Järven pinta-ala on 4.2 hehtaaria ja se on 550 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.1 kilometriä.

Pirttijärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 12 hehtaaria. Se on 800 metriä pitkä ja 400 metriä leveä. Siinä ei ole kartan mukaan saaria. Järven rantaviivan pituus on 2.2 kilometriä.

Pitkäjärvi (Tampere, Sorila)

Järven pinta-ala on 43 hehtaaria ja se on 2.5 kilometriä pitkä ja 500 metriä leveä. Järvellä on kartan mukaan yksi saari. Sen rantaviivan pituus on 7.1 kilometriä.

Pitkäjärvi (Tampere, Velaatta)

Järven pinta-ala on 14.4 hehtaaria ja se on 1.0 kilometriä pitkä ja 400 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 2.9 kilometriä.

Pulesjärvi (järvi)

Järven pinta-ala on 220 hehtaaria eli 2.2 neliökilometriä. Se on 4.3 kilometriä pitkä ja 2.0 kilometriä leveä. Järvi on kaksiosainen ja osia yhdistää 700 metriä pitkä salmi, joka on yhdystien kohdalla alle 1.5 metriä syvä. Tien ylityskohdalla sij ...

Rajajärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 3.0 hehtaaria ja se on 400 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 950 metriä.

Rajalammi (Tampere, Vattula)

Lammen pinta-ala on 2.1 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 600 metriä.

Rajalammi (Tampere, Vehokylä)

Lammen pinta-ala on 1.6 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 550 metriä.

Rautajärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 5.6 hehtaaria, se on 650 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Se sijaitsee Enojärven luoteispuolella Jylhänojan ja Rautajoen laaksossa kohdassa, joka jää Rautavuoren ja toisen mäen väliin. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Se ...

Rikalanlammi

Lammen pinta-ala on 6.3 hehtaaria ja se on 500 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.2 kilometriä.

Ruutana (Tampere)

Järven pinta-ala on 4.4 hehtaaria ja se on 500 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.3 kilometriä.

Ruutanalammi (Tampere)

Lammen pinta-ala on 1.0 hehtaaria ja se on 150 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 400 metriä.

Saarijärvi (Tampere)

Saarijärvi on Pirkanmaalla Tampereella Sorilan kylän lähellä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistöön. Järven ympäristössä sijaitsee Kintulammin retkeilyalue.

Sammakkolammi (Tampere)

Lammen pinta-ala on 0.9 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 700 metriä.

Sorilanlammi

Lammen pinta-ala on 4 hehtaaria. Se on 450 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Siinä ei ole kartan mukaan saaria. Lammen rantaviivan pituus on 1.0 kilometriä.

Sorsalammi (Tampere)

Sorsalammi eli Tammelanlammi on Pirkanmaalla Tampereella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Sorsalammi on osa Viinikanojan valuma-aluetta.

Suolijärvi (Tampere)

Suolijärvi on Pirkanmaalla Tampereen Hervannassa ja Vuoreksessa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Moisionjoen valuma-alueeseen. Suolijärvi on osa Höytämönjärven valuma-aluetta.

Syväjärvi (Tampere, Velaatta)

Järven pinta-ala on 2.0 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 650 metriä.

Syväjärvi (Tampere, Viitapohja)

Järven pinta-ala on 13.4 hehtaaria ja se on 650 metriä pitkä ja 350 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.7 kilometriä.

Särkijärvi (Tampere, Hervanta)

Särkijärvi on Pirkanmaalla Tampereella sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Moisionjoen valuma-alueeseen. Särkijärvi on osa Höytämönjärven valuma-aluetta.

Särkijärvi (Tampere, Sorila)

Järven pinta-ala on 4.3 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 800 metriä.

Särkijärvi (Tampere, Terälahti)

Järven pinta-ala on 6.9 hehtaaria ja se on 500 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.2 kilometriä.

Tapiojärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 3.2 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 700 metriä.

Taulajärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 50 hehtaaria ja se on 1.3 kilometriä pitkä ja 850 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 5.0 kilometriä.

Tesomajärvi

Tesomajärvi on Pirkanmaalla Tampereella Tesomajärven kaupunginosassa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Tesomajärvi on osa Vihnusjärven valuma-aluetta.

Tohloppi (järvi)

Tohloppi on Pirkanmaalla Tampereella Tohlopin, Ristimäen ja Epilänharjun kaupunginosissa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden-Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Tohloppi on osa Pyhäjärven lähialuetta.

Torilammi

Lammen pinta-ala on 1.7 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 550 metriä.

Toritunjärvi

Toritunjärvi on Pirkanmaalla Tampereella Niihaman kaupunginosassa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Toritunjärvi on osa Viinikanojan valuma-aluetta.

Tuhkurijärvi

Järven pinta-ala on 4.7 hehtaaria ja se on 350 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 900 metriä.

Uasjärvi

Järven pinta-ala on 8.4 hehtaaria ja se on 800 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.7 kilometriä.

Ukaanjärvi

Järven pinta-ala on 164 hehtaaria eli 1.6 neliökilometriä ja se on 3.7 kilometriä pitkä ja 1.8 kilometriä leveä. Järvellä on kartan mukaan kolme saarta. Sen rantaviivan pituus on 20.5 kilometriä.

Vaakkolammi

Vaakkolammi on Pirkanmaalla Tampereella Epilän ja Kaarilan kaupunginosissa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Pyhäjärven alueeseen. Vaakkolammi on osa Pyhäjärven lähialuetta.

Valkeajärvi (Tampere, Kämmenniemi)

Järven pinta-ala on 31 hehtaaria ja se on 850 metriä pitkä ja 600 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 2.4 kilometriä.

Valkeajärvi (Tampere, Särkänperä)

Järven pinta-ala on 18.3 hehtaaria ja se on 1.5 kilometriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 3.2 kilometriä.

Valkiajärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 7.2 hehtaaria ja se on 400 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.2 kilometriä.

Vehkajärvi (Tampere, Velaatta)

Järven pinta-ala on 4.5 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 800 metriä.

Velaattajärvi

Velaattajärvi tai myös Velaatanjärvi on Pirkanmaalla Tampereella entisen Teiskon kunnan alueella Velaattassa sijaitseva järvi. Se on yhdessä Enojärven ja Pukalan kanssa metsäalueensa suurimpia järviä.

Virolainen (Tampere)

Virolainen on Pirkanmaalla Tampereen Vuoreksessa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Vanajaveden–Pyhäjärven alueen Moisionjoen valuma-alueeseen. Virolainen on osa Höytämönjärven valuma-aluetta.

Vähä Hirvijärvi (Tampere)

Järven pinta-ala on 1.9 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 600 metriä.

Vähä Kurjenjärvi

Järven pinta-ala on 3.7 hehtaaria ja se on 350 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 950 metriä.

Vähä Kuusjärvi

Järven pinta-ala on 4.7 hehtaaria ja se on 300 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 800 metriä.

Vähä Ruohojärvi

Järven pinta-ala on 5.5 hehtaaria ja se on 550 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.2 kilometriä.

Vähä Valkeajärvi (Tampere, Velaatta)

Järven pinta-ala on 4.3 hehtaaria ja se on 450 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 950 metriä.

Vähä-Lumooja

Järven pinta-ala on 7.3 hehtaaria. Se on 450 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Siinä ei ole kartan mukaan saaria. Järven rantaviivan pituus on 1.5 kilometriä.

Vähä-Rapuska

Lammen pinta-ala on 1.5 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 550 metriä.

Vähäjärvi (Tampere, Aitolahti)

Järven pinta-ala on 9.9 hehtaaria ja se on 600 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.5 kilometriä.