ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 113

Vähä-Kilpastin

Lammen pinta-ala on 5.3 hehtaaria, se on 300 metriä pitkä ja 300 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 900 metriä.

Vähä-Korttehinen

Järven pinta-ala on 1.9 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 550 metriä.

Vähä-Laiha

Järven pinta-ala on 1.8 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 550 metriä.

Vähä-Permuu

Lammen pinta-ala on 1.0 hehtaaria, se on 200 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Lammella ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 450 metriä.

Vähä-Tevänti

Järven pinta-ala on 2.6 hehtaaria, se on 300 metriä pitkä ja 150 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 800 metriä.

Vääntämä

Järven pinta-ala on 5.3 hehtaaria, se on 650 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.8 kilometriä.

Ylinen Alijärvi

Järven pinta-ala on 42 hehtaaria, se on 2.2 kilometriä pitkä ja 400 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 5.0 kilometriä.

Ylinen Pirttijärvi

Järven pinta-ala on 5.7 hehtaaria, se on 450 metriä pitkä ja 250 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.4 kilometriä.

Yläinen Kortejärvi

Järven pinta-ala on 5.0 hehtaaria, se on 400 metriä pitkä ja 300 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 1.4 kilometriä.

Yläjärvi (Padasjoki)

Järven pinta-ala on 203 hehtaaria eli 2.0 neliökilometriä, se on 3.1 kilometriä pitkä ja 1.7 kilometriä leveä. Järvellä on kartan mukaan 17 saarta. Sen rantaviivan pituus on 16.9 kilometriä.

Ylösjärvi

Järven pinta-ala on 1.4 hehtaaria ja se on 200 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 500 metriä.

Ympyriäinen Kotajärvi

Järven pinta-ala on 1.9 hehtaaria ja se on 250 metriä pitkä ja 100 metriä leveä. Järvellä ei ole kartan mukaan saaria. Sen rantaviivan pituus on 600 metriä.

Iijärvi (Ristijärvi)

Iijärvi on säännöstelty järvi Kainuussa Oulujoen vesistön Hyrynsalmen reitissä. Järven länsiosa sijaitsee Paltamon ja itäosa Ristijärven kunnassa. Iijärven länsipään Saunasalmesta lähtee lasku-uoma etelään Uuran ohi Kiehimänjokeen, jossa järven p ...

Ahvenlampi (Parkano, Alaskylä)

Ahvenlampi on Pirkanmaalla Parkanossa Alaskylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Ahvenlampi on osa Vääräjoen aluetta.

Ahvenlampi (Parkano, Luomankylä)

Ahvenlampi eli Ahvenlammi on Pirkanmaalla Parkanossa Luomankylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Ahvenlampi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Ahvenlampi (Parkano, Viitalankylä)

Ahvenlampi on Pirkanmaalla Parkanossa Viitalankylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kovesjoen valuma-alueeseen. Ahvenlampi on osa Kovesjärven valuma-aluetta.

Ahvenuslampi (Parkano)

Ahvenuslampi on Pirkanmaalla Parkanossa Korpikylällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Ahvenuslampi on osa Parkanonjärven lähialuetta.

Alinen Kirjasjärvi

Alinen Kirjasjärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Kirjaskylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kovesjoen valuma-alueeseen. Alinen Kirjasjärvi on osa Laholuoman valuma-aluetta.

Alinen Lehmilampi

Alinen Lehmilampi on Pirkanmaalla Parkanossa Kankaanpäässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Alinen Lehmilampi on Haukkaluoman valuma-alueen ainoa lampi tai järvi.

Alkkianlampi

Alkkianlampi on Pirkanmaalla Parkanossa Ylisenpään kylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Alkkianlampi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Aurejärvi (järvi)

Aurejärvi on Pirkanmaalla Parkanossa ja Ylöjärven Kurussa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Aurejärvi on osa Aurejärven aluetta. Aurejärvi on myös järven etelärannal ...

Hakojärvi (Parkano, Jylhänkylä)

Hakojärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Hoseuksessa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Hakojärvi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Hanhijärvi (Parkano)

Hanhijärvi on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Hanhijärvi on osa Vuorijoen valuma-aluetta.

Hankajärvi (Parkano)

Hankajärvi eli Hankojärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Vahojärven kylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Hankajärvi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Hankalampi (Parkano)

Hankalampi on Pirkanmaalla Parkanossa Vahojärven kylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Hankalampi on osa Vahojärven-Aurejoen aluetta.

Harjulampi (Parkano)

Harjulampi on Pirkanmaalla Parkanossa Lapinnevalla sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Harjulampi on osa Kokemusjoen valuma-aluetta.

Haukilampi (Parkano, Aurejärvi)

Haukilampi on Pirkanmaalla Parkanossa Aurejärvellä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Haukilampi on osa Liesijärven valuma-aluetta.

Hautalampi (Parkano)

Hautalampi on Pirkanmaalla Parkanossa Lamminkoskella sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Hautalampi on osa Nivusjärven valuma-aluetta.

Heinilampi (Parkano)

Heinilampi on Pirkanmaalla Parkanossa Koskenkylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kovesjoen valuma-alueeseen. Heinilampi on osa Kovesjoen yläosan aluetta.

Hotakanlampi (Parkano)

Hotakanlampi on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Hotakanlampi on osa Riuttasjärven-Linnanjärven aluetta.

Häädetjärvi

Häädetjärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Koskenkylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kovesjoen valuma-alueeseen. Häädetjärvi on Samminluoman valuma-alueen pääjärvi.

Iso Hanhilampi (Parkano)

Iso Hanhilampi on Pirkanmaalla Parkanossa Korpikylällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Iso Hanhilampi on osa Parkanonjärven lähialuetta.

Iso Kivijärvi (Parkano, Kirjaskylä)

Iso Kivijärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Kirjaskylällä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Jämijärven valuma-alueeseen. Iso Kivijärvi on osa Kivijoen-Jämijoen valuma-aluetta.

Iso Kivijärvi (Parkano, Mustajärvi)

Iso Kivijärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Mustajärvellä tai Hoseuksessa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Iso Kivijärvi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Iso Pelijärvi

Iso Pelijärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Hoseuksessa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Iso Pelijärvi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Iso Ristiharjunlampi

Iso Ristiharjunlampi on Pirkanmaalla Parkanossa Latosuonperällä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Iso Ristiharjunlampi on osa Vuorijoen valuma-aluetta.

Iso Venesjärvi

Iso Venesjärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Jylhänkylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Iso Venesjärvi on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Iso-Valkiainen

Iso-Valkiainen on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kuivasjärven valuma-alueeseen. Iso-Valkiainen on osa Vatajanjoen valuma-aluetta.

Iso-Visuri

Iso-Visuri on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Iso-Visuri on osa Riuttasjärven-Linnanjärven aluetta.

Jaakkolanjärvi (Parkano)

Jaakkolanjärvi eli entinen Saaresjärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Jaakkolankylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Jaakkolanjärvi on osa Sammatinjoen valuma-aluetta.

Joutsenlammi (Parkano)

Joutsenlammi eli Joutsenlampi on Pirkanmaalla Parkanossa Laholuoman kylässä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kovesjoen valuma-alueeseen. Joutsenlammi on osa Laholuoman valuma-aluetta.

Jouttenjärvi

Jouttenjärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Alaskylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Jouttenjärvi on osa Parkanonjärven lähialuetta.

Jänisjärvi (Parkano, eteläinen)

Jänisjärvi, eli kartoissa myös toinen Jänisjärvistä, on Pirkanmaalla Parkanossa Aurejärvellä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Jänisjärvi on osa Jänisojan valuma-alu ...

Jänisjärvi (Parkano, pohjoinen)

Jänisjärvi, eli kartoissa myös toinen Jänisjärvistä, on Pirkanmaalla Parkanossa Aurejärvellä sijaitsevista järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Jänisjärvi on osa Jänisojan valuma- ...

Jänislampi (Parkano)

Jänislampi on Pirkanmaalla Parkanossa Aurejärvellä sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Jänislampi on osa Jänisojan valuma-aluetta.

Kairojärvi

Kairojärvi eli Kairolampi on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Kairojärvi on osa Parkanonjärven lähialuetta.

Kangaslampi (Parkano, etelä)

Kangaslampi on toinen Kangaslampina tunnetuista kahdesta suolammesta, jotka sijaitsevat Pirkanmaalla Pihnarissa Parkanossa. Ne kuuluvat Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Kangaslammit ovat osa Kokemusjo ...

Kangaslampi (Parkano, pohjoinen)

Kangaslampi on toinen Kangaslampina tunnetuista kahdesta suolammesta, jotka sijaitsevat Pirkanmaalla Parkanossa. Ne kuuluvat Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Kyrösjärven alueeseen. Kangaslammit ovat osa Kokemusjoen valuma-a ...

Kangaslampi (Parkano)

Kangaslampi on Pirkanmaalla Parkanossa sijaitseva lampi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Parkanonjärven alueeseen. Kangaslampi on osa Riuttasjärven-Linnanjärven aluetta.

Karhujärvi (Parkano)

Karhujärvi on Pirkanmaalla Parkanossa Yliskylässä sijaitseva järvi, joka kuuluu Kokemäenjoen vesistössä Ikaalisten reitin valuma-alueen Aurejärven valuma-alueeseen. Karhujärvi on osa Poltinjoen-Leppäsjärven aluetta.